Znáte poštomaty?

Poštomat InPost je výjimečný způsob dopravy a platby za přepravu. Při vytváření objednávky v kroku doprava a platba zvolte přepravu: "Poštomat InPost" a z mapy nebo ze seznamu si vyberte ten Poštomat (terminál), který Vám vyhovuje.

Jakmile bude baliček vložen do Poštomatu, obdržíte sms a email s heslem a QR kódem na základě kterého si můžete zásilku vyzvednout. Heslo nebo QR kód v kombinaci s Vaším mobilním číslem použijete při vyzvednutí jako identifikátor a schránka se otevře. U balíčku na dobírku budete před otevřením boxu požádán o zaplacení platební kartou. Balíček je v Poštomatu uložen po dobu 3 dnů mimo víkendů a svátků. Před ukončením úložní lhůty budete na ní upozorněn sms a emailem. Pokud vyzvednutí promeškáte, máte ještě 4 pracovní dny možnost si zásilku vyzvednout na nejbližším depu In Time.

Každý pohyb svého balíku můžete sledovat i on-line ZDE.

Co oceníte při výběru doručení do Poštomatu ?

FLEXIBILITU - Otevřeno 365 dní v roce, 7 dní v týdnu, 24 hodin denně

ČASOVOU ÚSPORU - Vyzvednutí balíčku trvá pár sekund a je bez front a čekání

DISKRÉTNOST - Ne vždy je někdo z rodiny nebo kolegů někým, kdo by měl znát obsah Vašeho balíčku

BEZPEČNOST - Balíček hlídají 3 bezpečností kamery

PLATBU KARTOU - Není potřeba mít u sebe hotovost a navíc se obávat, že vám nerozmění.

Prodejce si vyhrazuje právo dle svého uvážení na změnu typu dopravy z Poštomatu InPost na kurýra IN TIME v případě, že by se jednalo o rozměrnější zásilku. Přepravu zásilky zajišťuje kurýrní služba IN TIME.

IN TIME

Úvod → Výběr koření bez glutamátu» Habanero sušené papričky, střední pálivost (10g)


        

Habanero sušené papričky, střední pálivost (10g)

novinka

 

Číslo produktu: 229
Naše cena bez DPH: 64,35 Kč (2,49 EUR)
Naše cena s DPH (15.0 %):
74,00 Kč (2,86 EUR)

Kompletní specifikace

Habanero chilli papričky z Mexického Yucatánu, který je kolébkou papriček Habanero, jsou světově známé a vyhledávané. Jednak pro své nezaměnitelné a výrazné exotické aroma a díky pekelné pikantnosti.

Do roku 2005 bylo Habanero označováno za nejpálivější papričku na světě. Většina papriček habanero dosahuje pálivosti 200.000 – 300.000 Scovilleho jednotek pálivosti (SHU). Jediná Habanero Red Savina dosahuje pálivosti až 500.000 SHU jednotek.

Původ papriček je pravděpodobně z Kuby, odkud se paprička dostala na Yucatán, kde se jí dnes ročně sklidí zhruba 1.500 tun. Dalšími místy, kde se ve větším množství pěstuje, jsou Belize, Kostarika a některé státy USA (Texas, Idaho a Kalifornie).


Celé sušené Habanero papričky lze využít pro přípravu omáček, jako dochucovadlo do všech pokrmů díky své delikátní aromatické chuti a vůni.


Pálivost papričky a její delikátní chuť z ní dělá velmi populární přísadu omáček a jídel.

 

 

Obsahuje: Papričky Habanero, celý plod.

Země původu: Mexiko.

Pálivost: 3 z 5-ti.

MjZmN