Znáte poštomaty?

Poštomat InPost je výjimečný způsob dopravy a platby za přepravu. Při vytváření objednávky v kroku doprava a platba zvolte přepravu: "Poštomat InPost" a z mapy nebo ze seznamu si vyberte ten Poštomat (terminál), který Vám vyhovuje.

Jakmile bude baliček vložen do Poštomatu, obdržíte sms a email s heslem a QR kódem na základě kterého si můžete zásilku vyzvednout. Heslo nebo QR kód v kombinaci s Vaším mobilním číslem použijete při vyzvednutí jako identifikátor a schránka se otevře. U balíčku na dobírku budete před otevřením boxu požádán o zaplacení platební kartou. Balíček je v Poštomatu uložen po dobu 3 dnů mimo víkendů a svátků. Před ukončením úložní lhůty budete na ní upozorněn sms a emailem. Pokud vyzvednutí promeškáte, máte ještě 4 pracovní dny možnost si zásilku vyzvednout na nejbližším depu In Time.

Každý pohyb svého balíku můžete sledovat i on-line ZDE.

Co oceníte při výběru doručení do Poštomatu ?

FLEXIBILITU - Otevřeno 365 dní v roce, 7 dní v týdnu, 24 hodin denně

ČASOVOU ÚSPORU - Vyzvednutí balíčku trvá pár sekund a je bez front a čekání

DISKRÉTNOST - Ne vždy je někdo z rodiny nebo kolegů někým, kdo by měl znát obsah Vašeho balíčku

BEZPEČNOST - Balíček hlídají 3 bezpečností kamery

PLATBU KARTOU - Není potřeba mít u sebe hotovost a navíc se obávat, že vám nerozmění.

Prodejce si vyhrazuje právo dle svého uvážení na změnu typu dopravy z Poštomatu InPost na kurýra IN TIME v případě, že by se jednalo o rozměrnější zásilku. Přepravu zásilky zajišťuje kurýrní služba IN TIME.

IN TIME

Úvod Recepty» Recept - Bombajské brambory


        

Recept - Bombajské brambory

 

Kompletní specifikace

Potřebujete:

-         brambory

-         černá hořčice

-         1 lžíce kurkumy

-         2 lžíce mletého koriandru

-         2 lžíce garam masaly

-         1 malá lžíce cumínu

-         čerstvý zázvor

-         malá lžička chilli

-         4 čerstvá rajčata

-         sůl

-         celer

 

 

Příprava:

Na oleji opražíme dvě lžíce černé hořčice, lžíci kurkumy, dvě lžíce mletého koriandru, dvě lžíce garam masaly a malou lžičku cuminu. Do rozpálené směsi nakrájíme na větší kousky brambory vařené ve slupce a orestujeme. Pak přidáme asi čtyři kousky másla, nastrouháme trochu zázvoru a přidáme lžičku chilli. Znovu za stálého míchání restujeme a přidáme 4 nakrájená rajčata. Až jsou rajčata pěkně změklá, dochutíme solí a přidáme hrst celerové natě. Můžeme podávat s kousky kuřete (třeba na kari) nebo jíme jako hlavní jídlo.

NzI3Zm