Znáte poštomaty?

Poštomat InPost je výjimečný způsob dopravy a platby za přepravu. Při vytváření objednávky v kroku doprava a platba zvolte přepravu: "Poštomat InPost" a z mapy nebo ze seznamu si vyberte ten Poštomat (terminál), který Vám vyhovuje.

Jakmile bude baliček vložen do Poštomatu, obdržíte sms a email s heslem a QR kódem na základě kterého si můžete zásilku vyzvednout. Heslo nebo QR kód v kombinaci s Vaším mobilním číslem použijete při vyzvednutí jako identifikátor a schránka se otevře. U balíčku na dobírku budete před otevřením boxu požádán o zaplacení platební kartou. Balíček je v Poštomatu uložen po dobu 3 dnů mimo víkendů a svátků. Před ukončením úložní lhůty budete na ní upozorněn sms a emailem. Pokud vyzvednutí promeškáte, máte ještě 4 pracovní dny možnost si zásilku vyzvednout na nejbližším depu In Time.

Každý pohyb svého balíku můžete sledovat i on-line ZDE.

Co oceníte při výběru doručení do Poštomatu ?

FLEXIBILITU - Otevřeno 365 dní v roce, 7 dní v týdnu, 24 hodin denně

ČASOVOU ÚSPORU - Vyzvednutí balíčku trvá pár sekund a je bez front a čekání

DISKRÉTNOST - Ne vždy je někdo z rodiny nebo kolegů někým, kdo by měl znát obsah Vašeho balíčku

BEZPEČNOST - Balíček hlídají 3 bezpečností kamery

PLATBU KARTOU - Není potřeba mít u sebe hotovost a navíc se obávat, že vám nerozmění.

Prodejce si vyhrazuje právo dle svého uvážení na změnu typu dopravy z Poštomatu InPost na kurýra IN TIME v případě, že by se jednalo o rozměrnější zásilku. Přepravu zásilky zajišťuje kurýrní služba IN TIME.

IN TIME

Úvod Recepty» Recept - Kuřecí prsíčka "mňam"


        

Recept - Kuřecí prsíčka "mňam"

 

Kompletní specifikace

Potřebujete:

-         kuřecí prsíčka

-         koření na steak (dle chuti)

-         olivový olej

-         sůl, pepř

-         eidam, niva, hermelín

-         máslo

-         růžový pepř

-         smetana

 

Příprava:

Kuřecí prsa naklepeme, osolíme a rukou vetřeme koření steak. Z obou stran pokapeme olivovým olejem a necháme odležet jednu hodinu v chladnu. Připravíme si tři druhy sýra: plátky eidamu, nivu a hermelín. Prsíčka orestujeme po obou stranách asi dvě minuty a vložíme do pekáčku. Na každý kousek dáme všechny tři druhy sýra, oříšek másla a nahoru 3-4 kuličky růžového pepře. Podléváme vodou nebo později smetanou.

M2Q4N