Znáte poštomaty?

Poštomat InPost je výjimečný způsob dopravy a platby za přepravu. Při vytváření objednávky v kroku doprava a platba zvolte přepravu: "Poštomat InPost" a z mapy nebo ze seznamu si vyberte ten Poštomat (terminál), který Vám vyhovuje.

Jakmile bude baliček vložen do Poštomatu, obdržíte sms a email s heslem a QR kódem na základě kterého si můžete zásilku vyzvednout. Heslo nebo QR kód v kombinaci s Vaším mobilním číslem použijete při vyzvednutí jako identifikátor a schránka se otevře. U balíčku na dobírku budete před otevřením boxu požádán o zaplacení platební kartou. Balíček je v Poštomatu uložen po dobu 3 dnů mimo víkendů a svátků. Před ukončením úložní lhůty budete na ní upozorněn sms a emailem. Pokud vyzvednutí promeškáte, máte ještě 4 pracovní dny možnost si zásilku vyzvednout na nejbližším depu In Time.

Každý pohyb svého balíku můžete sledovat i on-line ZDE.

Co oceníte při výběru doručení do Poštomatu ?

FLEXIBILITU - Otevřeno 365 dní v roce, 7 dní v týdnu, 24 hodin denně

ČASOVOU ÚSPORU - Vyzvednutí balíčku trvá pár sekund a je bez front a čekání

DISKRÉTNOST - Ne vždy je někdo z rodiny nebo kolegů někým, kdo by měl znát obsah Vašeho balíčku

BEZPEČNOST - Balíček hlídají 3 bezpečností kamery

PLATBU KARTOU - Není potřeba mít u sebe hotovost a navíc se obávat, že vám nerozmění.

Prodejce si vyhrazuje právo dle svého uvážení na změnu typu dopravy z Poštomatu InPost na kurýra IN TIME v případě, že by se jednalo o rozměrnější zásilku. Přepravu zásilky zajišťuje kurýrní služba IN TIME.

IN TIME

Úvod Recepty» Recept - Bifteky se zeleným pepřem


        

Recept - Bifteky se zeleným pepřem

 

Kompletní specifikace

Potřebujete:

- 800 g hovězí svíčkové

- sůl, pepř

- 7 lžic rostlinného oleje

- 3 lžíce másla

- 3 lžíce hladké mouky

- 1/2 lžíce zeleného pepře

- 200 ml vývaru

- 100 ml smetan

 

Příprava:

Svíčkovou odblaníme a maso nakrájíme na 4 špalíky. Lehce je naklepeme, osolíme, opepříme a pokapeme po obou stranách olejem. Necháme 30 minut v lednici odležet. Z másla a hladké mouky uděláme světlou jíšku, kterou zalijeme vývarem. Důkladně rozkvedláme, přidáme smetanu a pečlivě promícháme. Asi 20 minut za stálého míchání povaříme. Do omáčky přidáme zelený pepř (asi 1/2 roztlučeme) a krátce prohřejeme. Maso opečeme na rozpáleném oleji z každé strany.

Yjg5ZjdiYT