Znáte poštomaty?

Poštomat InPost je výjimečný způsob dopravy a platby za přepravu. Při vytváření objednávky v kroku doprava a platba zvolte přepravu: "Poštomat InPost" a z mapy nebo ze seznamu si vyberte ten Poštomat (terminál), který Vám vyhovuje.

Jakmile bude baliček vložen do Poštomatu, obdržíte sms a email s heslem a QR kódem na základě kterého si můžete zásilku vyzvednout. Heslo nebo QR kód v kombinaci s Vaším mobilním číslem použijete při vyzvednutí jako identifikátor a schránka se otevře. U balíčku na dobírku budete před otevřením boxu požádán o zaplacení platební kartou. Balíček je v Poštomatu uložen po dobu 3 dnů mimo víkendů a svátků. Před ukončením úložní lhůty budete na ní upozorněn sms a emailem. Pokud vyzvednutí promeškáte, máte ještě 4 pracovní dny možnost si zásilku vyzvednout na nejbližším depu In Time.

Každý pohyb svého balíku můžete sledovat i on-line ZDE.

Co oceníte při výběru doručení do Poštomatu ?

FLEXIBILITU - Otevřeno 365 dní v roce, 7 dní v týdnu, 24 hodin denně

ČASOVOU ÚSPORU - Vyzvednutí balíčku trvá pár sekund a je bez front a čekání

DISKRÉTNOST - Ne vždy je někdo z rodiny nebo kolegů někým, kdo by měl znát obsah Vašeho balíčku

BEZPEČNOST - Balíček hlídají 3 bezpečností kamery

PLATBU KARTOU - Není potřeba mít u sebe hotovost a navíc se obávat, že vám nerozmění.

Prodejce si vyhrazuje právo dle svého uvážení na změnu typu dopravy z Poštomatu InPost na kurýra IN TIME v případě, že by se jednalo o rozměrnější zásilku. Přepravu zásilky zajišťuje kurýrní služba IN TIME.

IN TIME

Úvod Recepty» Recept - Ryba s kokosem a pikantní omáčkou


        

Recept - Ryba s kokosem a pikantní omáčkou

 

Kompletní specifikace

Potřebujete:

- kousky ryby, nebo filé

- vajíčko

- sůl, pepř

- strouhaný kokos

- zázvor, chilli papričky

- koriandr mletý

- muškát mletý

- stroužek česneku

- 2 lžičky kečupu

- 2 lžičky citrónové šťávy

- 2 lžičky sojové omáčky

- voda, cukr

 

Příprava:

Kousky ryby nebo filé obalíme v mouce, vajíčku a strouhaném kokosu a opečeme dozlatova. Do rendlíku dáme olej a asi 1 minutu opékáme nastrouhaný zázvor, chilli papričku a česnek. Potom přidáme lžičku mletého koriandru, lžičku mletého muškátu, stroužek česneku, 2 lžičky kečupu, 2 lžičky šťávy z citronu, 3 polévkové lžíce sojové omáčky, 2 lžíce vody, 1 lžičku cukru, sůl a černý pepř. Touto omáčkou zalijeme osmažené kousky ryb. Podáváme s rýží.

YjA5ODgxYz