Znáte poštomaty?

Poštomat InPost je výjimečný způsob dopravy a platby za přepravu. Při vytváření objednávky v kroku doprava a platba zvolte přepravu: "Poštomat InPost" a z mapy nebo ze seznamu si vyberte ten Poštomat (terminál), který Vám vyhovuje.

Jakmile bude baliček vložen do Poštomatu, obdržíte sms a email s heslem a QR kódem na základě kterého si můžete zásilku vyzvednout. Heslo nebo QR kód v kombinaci s Vaším mobilním číslem použijete při vyzvednutí jako identifikátor a schránka se otevře. U balíčku na dobírku budete před otevřením boxu požádán o zaplacení platební kartou. Balíček je v Poštomatu uložen po dobu 3 dnů mimo víkendů a svátků. Před ukončením úložní lhůty budete na ní upozorněn sms a emailem. Pokud vyzvednutí promeškáte, máte ještě 4 pracovní dny možnost si zásilku vyzvednout na nejbližším depu In Time.

Každý pohyb svého balíku můžete sledovat i on-line ZDE.

Co oceníte při výběru doručení do Poštomatu ?

FLEXIBILITU - Otevřeno 365 dní v roce, 7 dní v týdnu, 24 hodin denně

ČASOVOU ÚSPORU - Vyzvednutí balíčku trvá pár sekund a je bez front a čekání

DISKRÉTNOST - Ne vždy je někdo z rodiny nebo kolegů někým, kdo by měl znát obsah Vašeho balíčku

BEZPEČNOST - Balíček hlídají 3 bezpečností kamery

PLATBU KARTOU - Není potřeba mít u sebe hotovost a navíc se obávat, že vám nerozmění.

Prodejce si vyhrazuje právo dle svého uvážení na změnu typu dopravy z Poštomatu InPost na kurýra IN TIME v případě, že by se jednalo o rozměrnější zásilku. Přepravu zásilky zajišťuje kurýrní služba IN TIME.

IN TIME

Úvod Recepty» Recept - Grilované kuře Jorgo


        

Recept - Grilované kuře Jorgo

 

Kompletní specifikace

Potřebujete:

- celé kuře

- 500g brambor

- sůl, pepř

- 3 cukety

- 2 rajčata

- koření na drůbež, směs Nero

 

Příprava:

Celé kuře rozporcujeme, 500 g brambor oloupeme a nakrájíme na plátky, 3 cukety podélně rozčtvrtíme, 2 rajčata nakrájíme na osminky, osolíme a okořeníme kořením na drůbež nebo směsí Kuře Nero. Kousky masa potřeme kořenící směsí a pak olejem. Grilujeme asi 30 minut, přičemž maso často potíráme olejem. Podáváme se zeleninovým ragú (opečeme zeleninu na másle a podlijeme slepičím bujónem).

ZDU4OWEwNW