Znáte poštomaty?

Poštomat InPost je výjimečný způsob dopravy a platby za přepravu. Při vytváření objednávky v kroku doprava a platba zvolte přepravu: "Poštomat InPost" a z mapy nebo ze seznamu si vyberte ten Poštomat (terminál), který Vám vyhovuje.

Jakmile bude baliček vložen do Poštomatu, obdržíte sms a email s heslem a QR kódem na základě kterého si můžete zásilku vyzvednout. Heslo nebo QR kód v kombinaci s Vaším mobilním číslem použijete při vyzvednutí jako identifikátor a schránka se otevře. U balíčku na dobírku budete před otevřením boxu požádán o zaplacení platební kartou. Balíček je v Poštomatu uložen po dobu 3 dnů mimo víkendů a svátků. Před ukončením úložní lhůty budete na ní upozorněn sms a emailem. Pokud vyzvednutí promeškáte, máte ještě 4 pracovní dny možnost si zásilku vyzvednout na nejbližším depu In Time.

Každý pohyb svého balíku můžete sledovat i on-line ZDE.

Co oceníte při výběru doručení do Poštomatu ?

FLEXIBILITU - Otevřeno 365 dní v roce, 7 dní v týdnu, 24 hodin denně

ČASOVOU ÚSPORU - Vyzvednutí balíčku trvá pár sekund a je bez front a čekání

DISKRÉTNOST - Ne vždy je někdo z rodiny nebo kolegů někým, kdo by měl znát obsah Vašeho balíčku

BEZPEČNOST - Balíček hlídají 3 bezpečností kamery

PLATBU KARTOU - Není potřeba mít u sebe hotovost a navíc se obávat, že vám nerozmění.

Prodejce si vyhrazuje právo dle svého uvážení na změnu typu dopravy z Poštomatu InPost na kurýra IN TIME v případě, že by se jednalo o rozměrnější zásilku. Přepravu zásilky zajišťuje kurýrní služba IN TIME.

IN TIME

Úvod Koření - jednodruhové» Recept - Barevná stehna


        

Recept - Barevná stehna

 

Kompletní specifikace

Potřebujete:

- 6 kuřecích stehen

- grilovací koření (barbecue, zlaté kuře)

- 2 lžíce francouzské hořčice

- 100g nivi

- červená paprika

- česnek, velká cibule

- uzený sýr (kousek)

- rozmarýn

- 20 ks černých oliv

- olivový olej

- sojová omáčka

- máslo


 

Příprava:

Každé stehno plošně rozřežeme na co největší tenký plát, posypeme grilovacím kořením, pomažeme hořčicí, doprostřed dáme kousek nivy, plátek červené papriky, kousek cibule a uzeného sýra, okořeníme rozmarýnem. Pevně zavineme a svážeme nití. Zprudka opečeme na olivovém oleji, vyjmeme a do zbylého oleje vložíme nadrobno nakrájenou cibuli, zbytek červené papriky a nivy, olivy na půlky, vodu, lžičku másla, rozmarýn, drcený česnek, lžičku sojové omáčky a sůl, chvíli povaříme až se rozpustí sýr a vznikne omáčka. Omáčkou polijeme závitky a pečeme asi 45 min. v remosce. Občas podlijeme vodou.

Njg1MjA2Ym