Úvod » Koření A–Z » Tandoori masala červená
Je to lehce ostrý kořenící přípravek vhodný k marinování masa na rožnění na jehle, grilování i pečení. Vhodné též i na králíka či jehněčí. Chuti dominuje římský kmín a barvu dodává červená řepa. Používá se často v indické kuchyni.
Obsahuje: koriandr, jedlá sůl (max. 25%), kmín římský, extrakt koření(paprika), cibule, chilli, česnek, skořice, červená řepa, zázvor, pískavice, celer, aroma (lepek), pepř, hřebíček, bobkový list, muškátový ořech, kardamom, extrakt koření (kmín římský), citronová kůra, barvivo: E101, regulátor kyselosti: E330.
Alegreny: celer, lepek
Koření od Sindibáda
obchod@sindibad-koreni.cz
+420 774 103 830 pouze e-shop
facebook.com/koreniodsindibada
Vytvořeno systémem www.webareal.cz